Adresă:

Calea Moților 107A, Alba Iulia 510001

Orar Clinică:

L-V: 08:30 – 21:00 

Contact Balneomed

Adresă

Calea Moților 107A, Alba Iulia 510128

Orar programări telefonice

L-V: 8:30 – 19:00

Parteneri

Partenerii de business ai Clinicii Balneomed reprezintă o rețea de profesioniști din domeniul medical (…) lucrăm împreună pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii și tratamente.

Partener Synevo Alba Iulia

Întrebări frecvente

Clinica Balneomed din Alba Iulia este situată pe Calea Moților 107, Alba Iulia 510001, oferind servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu modern și confortabil.

Clinica Balneomed oferă o gamă largă de specializări, precum cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie, dermatologie, balneofizioterapie și altele, pentru a răspunde nevoilor complexe ale pacienților.

Este recomandată programarea înainte de a veni la clinica, pentru a vă asigura că medicul specialist dorit este disponibil și pentru a reduce timpul de așteptare. Puteți suna la numărul de telefon disponibil pe site pentru a vă programa.
Da, Clinica Balneomed colaborează cu diverse companii de asigurări de sănătate, oferind pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente și consultații acoperite de planurile lor de asigurare. Pentru detalii specifice, vă recomandăm să contactați clinica sau compania dvs. de asigurări.
Sună acum