Adresă:

Calea Moților 107A, Alba Iulia 510001

Orar Clinică:

L-V: 08:30 – 21:00 

Remodelare Corporala

Remodelarea corporală este un termen general care se referă la o varietate de proceduri și tratamente destinate să îmbunătățească și să schimbe aspectul fizic al corpului. Acestea pot include o gamă largă de abordări, de la proceduri chirurgicale, cum ar fi liposucția sau abdominoplastia, până la tratamente non-invazive, cum ar fi cele de stimulare a mușchilor sau de eliminare a grăsimii prin criolipoliză sau ultrasunete.

Remodelare corporală

Oferim o gamă variată de servicii pentru remodelarea corporală! Tehnologiile BTL X-Wave și BTL Lymphastim, cu care lucrează clinica, sunt recunoscute pentru eficacitatea lor în domeniul estetic.

BTL X-Wave este o mașină care folosește tehnologia undelor acustice pentru a trata celulita și pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Aceste unde acustice sunt direcționate către zona cu probleme și ajută la îmbunătățirea circulației, stimulează formarea de colagen nou și ajută la eliminarea toxinelor din țesuturi.

Pe de altă parte, BTL Lymphastim funcționează pe baza unui sistem de presoterapie care ajută la stimularea circulației limfatice și venoase, având efecte benefice în diminuarea celulitei, îmbunătățirea aspectului pielii și detoxifierea corpului.

Îmbinăm aceste două tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru pacienți. Cu siguranță este o soluție ideală pentru cei care își doresc să își îmbunătățească aspectul corporal într-un mod non-invaziv și sigur.

Care sunte beneficiile remodelării corporale?

Remodelarea corporală reprezintă o suită de tratamente estetice ce îmbunătățesc aspectul fizic prin reducerea grăsimii nedorite, îmbunătățirea tonusului pielii și conturarea siluetei. Beneficiile variază de la îmbunătățirea vizibilă a aspectului corpului, reducerea celulitei și a pielii lăsate, până la creșterea încrederii în sine. Aceste proceduri pot fi non-invazive, ca terapiile cu laser, criolipoliza sau drenajul limfatic, sau pot fi intervenții chirurgicale, ca liposucția. Desigur, rezultatele variază în funcție de individ și de tipul de tratament ales. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste tratamente nu înlocuiește un stil de viață sănătos, cu dietă echilibrată și exercițiu fizic regulat.

Asistent Larisa Tric

Remodelarea corporală poate fi utilizată pentru a aborda o varietate de probleme estetice

Excesul de grăsime

Multe tehnici de remodelare corporală sunt concepute pentru a reduce depozitele de grăsime care pot fi rezistente la dietă și exerciții fizice. Aceasta poate include tehnologii precum criolipoliza, care îngheață și distruge celulele de grăsime, sau tratamente cu ultrasunete sau radiofrecvență, care pot topi grăsimea.

Celulită

Multe tratamente de remodelare corporală se concentrează pe îmbunătățirea aspectului celulitei. Acestea pot varia de la masaj și drenaj limfatic până la tehnologii de radiofrecvență sau ultrasunete.

Piele lăsată

Pierderea în greutate, îmbătrânirea și factorii genetici pot duce la pielea lăsată. Procedurile de lifting, fie chirurgicale sau non-chirurgicale, pot ajuta la strângerea și tonifierea pielii.

Conturarea corpului

Unii oameni caută remodelarea corporală pentru a-și îmbunătăți proporțiile corpului sau pentru a modela zone specifice, cum ar fi talia, coapsele sau abdomenul.

Remodelare Corporală Alba Iulia

Remodelare Corporală

Este important să rețineți că, deși remodelarea corporală poate ajuta la îmbunătățirea aspectului fizic, nu este un substitut pentru un stil de viață sănătos care include o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate. De asemenea, rezultatele pot varia în funcție de individ și este esențial să discutați cu un specialist înainte de a alege cea mai bună opțiune pentru nevoile și obiectivele dvs. specifice.

Terapii cu laser și radiofrecvență: Aceste tratamente non-invazive folosesc energie termică pentru a îmbunătăți tonusul pielii și pentru a reduce depozitele de grăsime. Ele pot fi, de asemenea, eficiente în tratarea celulitei.

Terapii cu ultrasunete: Similar cu tratamentele cu laser și radiofrecvență, terapiile cu ultrasunete folosesc energia pentru a încălzi țesuturile și a stimula producerea de colagen, îmbunătățind astfel aspectul și textura pielii.

Drenajul limfatic: Este o formă de masaj care stimulează sistemul limfatic pentru a elimina toxinele din corp. Poate fi folosit pentru a reduce umflăturile și pentru a îmbunătăți circulația, ceea ce poate duce la o îmbunătățire a aspectului pielii.

Tratamente cu impulsuri electromagnetice: Aceste tratamente non-invazive stimulează contracțiile musculare în profunzime, ceea ce poate duce la o îmbunătățire a tonusului muscular și la conturarea corpului.

Rețineți că, deși aceste tratamente pot fi eficiente în îmbunătățirea aspectului fizic, ele nu înlocuiesc o dietă sănătoasă și un program regulat de exerciții fizice. De asemenea, este important să discutați cu un specialist înainte de a alege cea mai bună opțiune pentru nevoile și obiectivele dvs. specifice.

Sună acum