Adresă:

Calea Moților 107A, Alba Iulia 510001

Orar Clinică:

L-V: 08:30 – 21:00 

Despre
Balneomed

Viziunea noastră este să transformăm abordarea practicării serviciilor medicale din România, punând accentul integral pe pacient. Îngrijire medicală de cea mai bună calitate, empatie, încurajare și încredere, le asigurăm pacienților o colabora pentru a găsi soluțiile potrivite la problemele lor de sănătate.

“Pacienții și sănătatea lor, întotdeauna în centrul atenției noastre. Sănătatea ta contează!”

Gabriela Lazăr

Misiunea și viziunea

Misiunea noastră constă în a sprijini fiecare pacient care ne vizitează să atingă nivelul optim de sănătate, prin stabilirea unui diagnostic precis și implementarea unui tratament personalizat și eficient.

Servicii și specializări clinică medicală Alba Iulia

Misiunea noastră

Misiunea noastră constă în a sprijini fiecare pacient să îți atingă nivelul optim de sănătate, prin stabilirea unui diagnostic exact și implementarea unui tratament eficient.

Ce reprezintă

Balneomed reprezintă un centru medical modern, echipat cu tehnologie de ultimă oră, conceput pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră în materie de sănătate.

Inovare

Promovăm prin invoație și ne menținem în permanență în fruntea tuturor domenilor de specializare, pentru beneficiul pacienților noștri.

Întrebări frecvente

Clinica Balneomed din Alba Iulia este situată pe Calea Moților 107, Alba Iulia 510001, oferind servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu modern și confortabil.

Clinica Balneomed oferă o gamă largă de specializări, precum cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie, dermatologie, balneofizioterapie și altele, pentru a răspunde nevoilor complexe ale pacienților.

Este recomandată programarea înainte de a veni la clinica, pentru a vă asigura că medicul specialist dorit este disponibil și pentru a reduce timpul de așteptare. Puteți suna la numărul de telefon disponibil pe site pentru a vă programa.
Da, Clinica Balneomed colaborează cu diverse companii de asigurări de sănătate, oferind pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente și consultații acoperite de planurile lor de asigurare. Pentru detalii specifice, vă recomandăm să contactați clinica sau compania dvs. de asigurări.

Ce spun pacienții despre clinica din Alba Iulia?

Sună acum